Onze missie en ons kwaliteitsbeleid

Missie

Wijnveen levert innovatieve raam- en gevelelementen waar opdrachtgevers echt gelukkig van worden. Zowel tijdens het project als gedurende de gehele levensduur van de geleverde oplossing. Wijnveen onderscheidt zich in de markt met de merkbeleving: ambacht en vakmanschap gecombineerd met hoogwaardige en innovatieve materialen. Wijnveen heeft bovendien echt oog voor de mens; zowel voor de opdrachtgevers en contactpersonen tijdens het project als voor de personen die het pand in gebruik nemen.

Kwaliteit

Kwaliteit is een belangrijk aspect dat Wijnveen Aluminiumbouw heeft geïntegreerd in de organisatie. Het kwaliteitsbeleid is gericht op het beheersen van de processen, het continu verbeteren van de prestaties, het voldoen aan de wettelijke eisen, normen en richtlijnen en het bieden van een veilige en gezonde werkomgeving voor alle medewerkers.

ISO
Wijnveen Aluminiumbouw heeft het kwaliteitsbeleid geborgd door een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem conform de eisen van NEN-EN-ISO 9001:2015 en wordt jaarlijks ge-audit door LRQA Nederland.

VMRG-Keurmerk
De kwaliteit van onze producten voldoet tevens aan de hoge VMRG kwaliteitseisen en adviezen. Bedrijven met het VMRG keurmerk beschikken over hoogwaardige kennis en expertise en ondergaan jaarlijks onafhankelijke controles door SKG-IKOB Certificatie.

VCA
Wijnveen Aluminiumbouw vindt veilig werken op de bouwplaats belangrijk. Wijnveen Aluminiumbouw is VCA gecertificeerd en wordt jaarlijks ge-audit door LRQA Nederland.

Integriteit
Wijnveen Aluminiumbouw streeft ernaar zo integer als mogelijk te handelen, zowel naar onze klanten als naar leveranciers, werknemers en andere belanghebbenden.