Duurzaamheid & Kwaliteit

Ons ambacht en ons vakmanschap zetten we in voor verduurzamen van gebouwen

Gebouwen beter maken. Wij gaan op zoek naar geveloplossingen die gebouwen duurzamer maken. Geveloplossingen die zorgen voor een langere levensduur. We kijken breder door nadrukkelijk ook te kijken naar het gebruik van het gebouw. We denken in de levenscyclus van materialen, in hergebruik.

Kwaliteit

Kwaliteit staat altijd voorop in ons werk: in de materialen die we gebruiken, in de duurzame geveloplossingen die we bieden en in de uitvoering. Wij zijn daarom aangesloten bij VMRG. En we zijn in het bezit van een aantal certificaten die onze kwaliteit ook borgt: ISO9001, VCA, AluEco.

Duurzaamheid

We zien het als onze verantwoordelijkheid onszelf en onze klanten op gebied van duurzaamheid uit te dagen. We zoeken in de volle breedte naar geveloplossingen die bijdragen aan de duurzaamheid van het gebouw

BREEAM

BREEAM-NL is sinds 2009 de certificeringsmethode voor een duurzaam gebouwde omgeving. BREEAM-NL heeft vier keurmerken, voor nieuwbouw, bestaande bouw, sloop en complete gebieden. Samen met onze vaste partners streven wij in projecten altijd naar de hoogst mogelijke BREEAM score. De principes van cradle-to-cradle staan daarbij hoog in het vaandel.

“Aluminium is tegenwoordig voor 100% recyclebaar. Wij passen de restmaterialen van aluminium, zelfs de zaagsnippers, toe in onze gevels”