Vakmanschap in gevels

Over Wijnveen aluminiumbouw

We zijn trots op onze geschiedenis. Als Wagenings familiebedrijf hebben we een lange traditie in de productie. We hebben een voorliefde voor het maken van mooie en goede producten. In 1897 is Wijnveen gestart als houtzagerij en vervolgens verder gegroeid in de carrosseriebouw. Vanaf medio vorige eeuw zijn we ons gaan toeleggen op gevelconstructies. Eerst met ijzer en staal en sinds de jaren zeventig als aluminiumbouwer. Van generatie op generatie is het ambacht doorgegeven en zijn we uitgegroeid tot een state-of-the-art bedrijf in aluminium raam en gevelelementen. Inmiddels leveren we onze hoogwaardige gevelproducten nationaal en internationaal.

Samen komen we tot de beste geveloplossingen

Groeien doe je niet alleen. We hebben een mooie geschiedenis in gevelproducten, maar we zijn zo niet nog trotser op hoe we dit hebben samen met onze opdrachtgevers hebben mogen doen. Samenwerking vormt de kern van onze onderneming. Een geweldig resultaat is bij ons niet alleen een uitstekend product leveren, maar ook een fijne samenwerking zonder overschrijding van tijd en kosten. Wij zetten ons hier elke dag weer voor meer dan 100% in.

“We luisteren goed naar onze opdrachtgever en de eindgebruiker. Zo komen we tot de beste oplossingen, met als resultaat gevels die zowel heel functioneel als echt mooi zijn.”

Met de groei van het bedrijf door de jaren heen zijn we in de kern nog steeds gebleven waar we zijn gestart: een bedrijf met een hart voor het ambacht, waar de waarden van het oorspronkelijke familiebedrijf nog steeds hoog in het vaandel staan.

Werkwijze

Van calculatie tot aan oplevering van het product, we streven altijd naar perfectie,. Dit doen we met onze 3D werkmethodiek: samen optrekken, met de inbreng van onze kennis van techniek en innovatie voor de optimale geveloplossing.

Lees meer over onze werkwijze

Duurzaamheid & Kwaliteit

Gebouwen beter maken. Geveloplossingen die bijdragen aan het realiseren van duurzame gebouwen. Breder kijken door te denken in de levenscyclus van materialen. Ambacht en vakmanschap combineren met hoogwaardige en innovatieve materialen voor gevels.

Lees meer over duurzaamheid & Kwaliteit