Lamellen plaatsen bij Peute Recycling

Aluminium lamellen in een mooie houtlook.

In Alblasserdam heeft Wijnveen Aluminiumbouw Lamellen geleverd en gemonteerd voor het nieuwe pand van Peute Recycling. Wijnveen Aluminiumbouw heeft samen met aannemer De Vries en Verburg het project gerealiseerd. De verticaal geplaatste aluminium lamellen, gekozen in samenspraak met architectenbureau Designlogic, zorgen voor een mooie uitstraling aan het nieuwe pand en zijn ook functioneel. De lamellen zorgen voor een lagere lichtinval en dragen bij aan een comfortabele werkomgeving voor het personeel van Peute. In de video is te zien hoe Wijnveen Aluminiumbouw de lamellen heeft gemonteerd op de nieuwe vliesgevel.

Architect: Designlogic

Aannemer: De Vries & Verburg                            

Op onderstaande artist impression is goed te zien hoe de lamellen een beeldbepalend effect hebben op het ontwerp van het gebouw.

Wijnveen Aluminiumbouw levert kwaliteit in combinatie met slimme innovaties. Dit kan te maken hebben met detaillering of materiaalkeuzes, maar ook door montage methoden aan te passen voor te monteren onderdelen. Zo hebben wij voor het plaatsen van de lamellen op dit project gebruik gemaakt van een minikraan in combinatie met een speciaal ontwikkelde multi-tool voor het snel en krasvrij plaatsen van de aluminium lamellen.

Wilt u meer projecten zien of meer te weten komen over Wijnveen Aluminiumbouw: (2) “Wijnveen Aluminiumbouw bv” | Zoeken | LinkedIn