Producten

Wijnveen Aluminiumbouw bv levert vliesgevels, ramen en deuren (in staal en aluminium), serres, panelen, automatische schuifdeuren en tourniquets, brand- en inbraakwerende puien, zonwering en rolluiken en complete gevels.

 

Meerwaarde

De producten van Wijnveen Aluminiumbouw bv combineren nagenoeg ongelimiteerde mogelijkheden op esthetisch vlak met uitgekiende functionele eigenschappen. Dat is wat wij verstaan onder een product met meerwaarde.

Hoge isolatiewaarde

Aan de hand van een zorgvuldige keuze voor materialen, profielen, panelen en beglazing wordt in uw interieur telkens de vereiste temperatuur gecreëerd. Met een minimum aan energieverlies, dankzij de enorm hoge isolatiewaarde.

Veiligheid en beveiliging

Ook aan de steeds zwaardere eisen met betrekking tot de veiligheid en beveiliging in het algemeen en van brandwerende, in- en uitbraakwerende en kogelwerende puien in het bijzonder kan door Wijnveen Aluminiumbouw bv worden voldaan.

Kleur-rijk

Al onze producten kunnen in oneindig veel kleuren en coatingstechnieken worden geleverd. Ook kunnen de binnen- en buitenkant in verschillende kleuren worden uitgevoerd.