van Vulpen

van Vulpen

van Vulpen laat op het industrieterrein Papland in Gorinchem een mooi nieuw kantoor met werkplaats realiseren.

Aangezien het industrieterrein geen parkeerruimte biedt, is er in het ontwerp gekozen op parkeergelegenheid te realiseren op de begane grond. Daarboven worden twee verdiepingen met kantoorruimten gerealiseerd. Deze ruimten kenmerken zich door een transparante uitstraling door het gebruik van veel glas. Aan het kantoor wordt tevens een stalling en werkplaats gerealiseerd. De nieuwe werkplaats sluit aan op het terrein van de bestaande materieeldienst.

Van Vulpen heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Er is dan ook bewust gekozen voor een energieneutraal gebouw. Alle energie die nodig is voor het gebouw, zal worden opgewekt met zonnepanelen en aardwarmte.

Project: van Vulpen
Plaats: Gorinchem
Opdrachtgever: de Vries en Verburg
Architect: Moen & van Oosten architekten
Systeem leverancier: Schuco